top of page
  • rickythomas635

Hoe bekijk ik de lijst met berichten die ik leuk vond met mijn Instagram?


Instagram is een uitstekend platform voor sociale media waar u foto's, video's, rollen en andere vormen van inhoud kunt delen met uw vrienden, familieleden en kennissen. Je kunt probleemloos met een onbeperkt aantal mensen op Instagram communiceren en je waardering tonen voor hun posts en shares door posts leuk te vinden en erop te reageren. U kunt eenvoudig een bericht koppelen door erop te dubbeltikken in de mobiele app of door op het HART-pictogram onder het bericht in de mobiele app en webbrowser te tikken.


Als je denkt dat je Instagram-account is gehackt of gecompromitteerd, neem dan contact met ons op via Instagram Klantenservice voor directe hulp bij het probleem.


Lees dit artikel en volg de onderstaande stappen in dit artikel om de lijst met berichten te bekijken die je nu leuk vond met je Instagram-account.


Stappen om de lijst met berichten te bekijken die ik leuk vond met behulp van mijn Instagram

  1. Open de Instagram-applicatie op je mobiele telefoon en log in op je Instagram-account.

  2. Tik op uw PROFILE PICTURE-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm.

  3. Wanneer je Instagram-profiel wordt geopend, ga je naar de rechterbovenhoek en tik je op het HAMBURGER-pictogram.

  4. Kies hier de knop ALLE INSTELLINGEN ZIEN met een GEAR-pictogram ernaast van onderen.

  5. Kies nu de ACCOUNT-header in het instellingenscherm door erop te tikken.

  6. Scrol omlaag naar de onderkant van dit gedeelte naar het gedeelte POSTS DIE JE LIKT.

  7. Tik op de pijl naast de optie Posts die je leuk vond en kies de lay-out waarin je alle posts die je leuk vond, wilt zien.

  8. Scroll naar beneden op het scherm om alle Instagram-berichten die je leuk vond te bekijken, gerangschikt in de volgorde waarin ze leuk waren.

We hopen dat je de bovenstaande stappen hebt kunnen volgen. Contact Instagram voor het geval je nog andere vragen hebt voor snelle oplossingen. Onze Instagram-hulplijnfaciliteiten zijn 24 uur per dag actief om u onmiddellijk te ondersteunen bij uw behoefte van het uur. We hebben een groot aantal vragen voor je, of je nu hulp nodig hebt bij het oplossen van een Instagram-fout of hulp nodig hebt bij het gebruik van een Instagram-tool of -functie. Bel of e-mail ons via Instagram-ondersteuning en laat uw problemen binnen de kortste keren oplossen.



bottom of page